Össz-szülői értekezlet 2022

 2022. szeptember 29-én került sor az össz-szülői értekezletre.


Fazekas Monika, elnökünk köszöntötte a jelenlevőket és értékelte az elmúlt évet. Sok-sok önzetlen szülő, nagyszülő járult hozzá, hogy sikeres évet zárhat a szülői szövetségünk, mégha annak egyik része a covid korlátozások alatt is telt. Vázlatosan ismertette az előttünk álló évre tervezett rendezvényeket és céljainkat. Felhívta a figyelmet a jövedelemadó 2%-ának felajánlására.

Nyíri Veronika, pénztárosunk az elmúlt év költségvetéséről számolt be és ismertette a Szülői Tanács által elfogadott idei költségvetési tervet.

Az elfogadott határozatok:
1.) Az össz-szülői értekezlet jóváhagyta az osztályonként megválasztott osztálybizalmiakat és a Szülői Tanács által megszavazott elnökséget: Fazekas Monika - elnök, Balta Zsuzsanna - alelnök, Nyíri Veronika - pénztáros ill. Ballók Bernadett jegyzőkönyvvezető.
2.) Az össz-szülői értekezlet elfogadta a tagsági éves díj módosítását: 20€/ diák ill. 15€/diák (3 és több gyermek esetén).
3.) Az össz-szülői értekezlet tudomásul vette a 2021-2022. tanév költségvetési beszámolóját és jóváhagyta a 2022-2023. tanévre szóló költségtervet.


Nagy István, igazgató a tanévkezdés aktuális témáiról beszélt. Főként a folyamatban levő gyűjtésről a játszótérre, a szabadidőközpont októberi indításáról és az iskolaközpont működéséről.

Balta Zsolt, szülő az étkezés elektronikus ügyintézéseiről szólt néhány szót.

A szülői kérdések megválaszolása után Gábor Bertalan, lelki igazgató imával zárta a találkozót.